Υπηρεσίες

Εξειδικευμένες  υπηρεσίες ποιότητας 

Παρμπρίζ - Γιαννιτσά –  Καρπάτσης Κωνσταντίνος

Επισκευή παρμπρίζ

Ένα μικρό σπάσιμο, χτύπημα ή ράγισμα στο παρμπρίζ μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε μεγάλη ρωγμή. Ένας δυνατός κραδασμός από λακκούβα ή σαμαράκι στον δρόμο ή μία απότομη αλλαγή θερμοκρασίας από το καλοριφέρ ή το aircondition πολλές φορές είναι αρκετά. Φροντίστε άμεσα να επισκευάσετε το ραγισμένο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας, πριν να είναι αργά και χρειαστεί να αντικαταστήσετε ολόκληρο το τζάμι.
Στο κατάστημα μας μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα. Είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα των εργασιών μας, που σας παρέχουμε Γραπτή Εγγύηση Εργασιών εφ’ όρου ζωής για όλες τις επισκευές παρμπρίζ αυτοκινήτων που πραγματοποιούμε.

Αντικατάσταση εμπρόσθιου παρμπρίζ

Τα παρμπρίζ αυτοκινήτων είναι από τα σημαντικότερα κρύσταλλα, καθώς συμβάλουν στην παθητική ασφάλεια των οχημάτων. Εάν το εμπρόσθιο κρύσταλλο του οχήματός σας έχει υποστεί ζημιά, η αντικατάσταση παρμπρίζ είναι αναγκαία για τη δική σας ασφάλεια, καθώς και για να περάσει το όχημα επιτυχώς τον ετήσιο έλεγχο ΚΤΕΟ.

To κατάστημα μας χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο Πιστοποιημένα Κρύσταλλα (ΟΕΜ), προσφέροντας Πιστοποιητικό Γνησιότητας, ώστε να είστε σίγουροι για την άριστη ποιότητα του νέου κρυστάλλου που θα τοποθετηθεί στο όχημά σας. Τα υλικά ανώτερης ποιότητας και η πολυετή μας εμπειρία, μας δίνουν τη σιγουριά να παρέχουμε Γραπτή Εγγύηση Εργασιών εφ’ όρου ζωής για κάθε αλλαγή παρμπρίζ που πραγματοποιούμε.

Επίσης στο κατάστημα μας δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις τιμές της αντικατάστασης παρμπρίζ. Αν το όχημά σας είναι ασφαλισμένο για θραύση κρυστάλλων, πιθανότατα θα γίνει χωρίς δική σας χρέωση μέσω της ασφαλιστικής σας εταιρίας, ενώ δεν επηρεάζει το bonus-malus. Στο κατάστημα μας συνεργαζόμαστε με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα. Θα επικοινωνήσουμε με την ασφαλιστική σας εταιρία για λογαριασμό σας, θα λάβουμε την έγκρισή τους για την εκτέλεση της εργασίας, διεκπεραιώνοντας όλη τη σχετική γραφειοκρατική διαδικασία για το διακανονισμό της ζημιάς. Αλλά ακόμα και αν δεν έχετε κάλυψη για θραύση κρυστάλλων σε εμάς θα βρείτε συμφέρουσες τιμές για την αντικατάσταση παρμπρίζ.
 

Αντικατάσταση πλαϊνών κρυστάλλων και οπίσθιων παρμπρίζ

Τα πλαϊνά τζάμια αυτοκινήτων, όπως και το οπίσθια παρμπρίζ όταν υποστούν ζημιά, διασπώνται σε μικρά θραύσματα και το όχημά σας μένει εκτεθειμένο.
Σε εμάς η αντικατάσταση τζαμιών αυτοκινήτων και κάθε τύπου οχήματος γίνεται εύκολα και γρήγορα. Χρησιμοποιούμε υλικά ανώτερης ποιότητας, που σε συνδυασμό με την εμπειρία μας, μας δίνουν τη σιγουριά να παρέχουμε, για κάθε αντικατάσταση πλαϊνού κρυστάλλου που πραγματοποιούμε, Γραπτή Εγγύηση Εργασιών εφ’ όρου ζωής.

Καθαρισμός-Επαναφορά Φαναριών

Τα εμπρόσθια φανάρια των αυτοκινήτων με το πέρασμα του χρόνου φθείρονται με αποτέλεσμα να γίνονται θολά και κίτρινα, αυτό έχει ως συνέπεια να επηρεάζεται η λειτουργία και αποτελεσματικότητα τους.
Μπορούμε να επαναφέρουμε τα φανάρια σας στην αρχική τους κατάσταση εξοικονομώντας χρήματα για εσάς αφού δεν χρειάζεται να τα αντικαταστήσετε και έτσι η οδήγηση κατά την νύχτα είναι πιο άνετη και ασφαλή.

Γρύλοι παραθύρων

Πολλές φορές ο γρύλος (ηλεκτρικός ή χειροκίνητος) του παραθύρου του αυτοκινήτου παθαίνει βλάβη. Αυτό συμβαίνει είτε από φυσιολογική φθορά λόγω χρήσης, είτε από θραύση κρυστάλλου (τα θραύσματα συνήθως εισέρχονται στον μηχανισμό του ηλεκτρικού παραθύρου του αυτοκινήτου και όταν αυτός τεθεί σε λειτουργία ενδέχεται να χαλάσει)

Στο κατάστημα μας αναλαμβάνουμε την επισκευή ή την αντικατάσταση του γρύλου των ηλεκτρικών ή χειροκίνητων παραθύρων σε τιμές συμφέρουσες και έτσι εξυπηρετείστε ολοκληρωμένα στην ίδια επίσκεψη, χωρίς να χρειαστεί, γι’ αυτό το λόγο να πάτε το αυτοκίνητό σας σε άλλο συνεργείο.

Καθρέπτες-Κρύσταλλα καθρεπτών αυτοκινήτου

Στο κατάστημα μας αντικαθιστούμε κρύσταλλα σε εξωτερικούς καθρέπτες αυτοκινήτων γρήγορα και με πολύ χαμηλό κόστος ή ακόμη μπορούμε να αντικαταστήσουμε ολόκληρο τον καθρέπτη του αυτοκίνητου σας εξωτερικό ή εσωτερικό σε τιμές συμφέρουσες . Έχουμε τη δυνατότητα για αντικατάσταση όλων των τύπων καθρεπτών για κάθε τύπο οχήματος.

Υαλοκαθαριστήρες

Αντικαθιστούμε τους υαλοκαθαριστήρες  του αυτοκινήτου σας με ποιοτικούς υαλοκαθαριστήρες BOSCH κάθε τύπου και διαστάσεων, επιτυγχάνοντας ασύγκριτη ορατότητα κατά την οδήγηση υπό βροχή, χωρίς ενοχλητικές γραμμές και θόρυβο κατά την λειτουργία τους, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Ειδικές κατασκευές

Στο κατάστημα μας εκτός των κρυστάλλων οχημάτων ΙΧ και φορτηγών, ειδικευόμαστε και στην κατασκευή και τοποθέτηση ειδικών κρυστάλλων αγροτικών μηχανημάτων και μηχανημάτων έργων.


Βρείτε μας

Καρπάτσης Κωνσταντίνος

Ταγ Ηλιοπούλου 56 - Γιαννιτσά - Ν. Πέλλας

2382022550
6974667558

GoogleMap